heej hopp ^^

Som försvar till min mormor:
-Eftersom att det var jag som tog kort så fick jag inte vara med. haha .. Man får ha tur ibland. =)

Jag är sjuk som sjutton, men fick jobbat ändå. Kände i morses hur jag inte ville gå upp. Var pigg men kände mig inte alls bra. Snorig och helt efter i huvudet. Tror allt att febern smyger sig på. Men jag tog mig iväg till jobbet ändå. Jobbigt att vara timmanställd, man får ju vara lite envis ändå för man vet ju aldrig hur mycket mer jobb man får. haha


176:-



Köpte godis för 176kr igår. Haha. Dock så är det väldigt svårt att få i sig allting, lär väl ta sig sin tid. Det ser ju väldigt gott ut i affären när man står där. Fick något konstigt flipp iallafall.



Sen var vi på kalas för min bror. Han fyllde ju faktiskt 20år =))













Haha, sen en skit kul bild, ser ut som att Tobias får en pressent, men den är inte till honom. Haha




Haha, Grattis i efterskott igen =)


heej ^^

Något helt knas har hänt, något som jag inte helt kan förstå. Jag blir bara inringd till källstorp av någon konstig anledning. Skit tråkigt. Vill iallafall få någon tur på strömkarlsgården. Har ju trotts allt varit där i 2,5 år. Men ingen verkar gilla källstorp så alla som tackar ja till deras jobb måste väl stanna. Skiiiit kul.


Dock inte så lång dag idag, 16-21 tror jag det var. Men bara att ta sig dit tar ju halva dagen käns det som, haha. Kan vara för att jag redan då börjar räkna tiden tills det att jag slutar. Haha.

Imorgon är det röstning, och hoppas att alla bestämt sig. Äve så att min lille bror fyller 20. Han vill dock inte fira men n ågon måste det väl ändå bli =))

Tigerbrottning med Stefan



Jaa, Bilden beskriver allt.

Jag förlorade då. Hade lite kuddkrig i sängen men aa, killar som inte förstår att tjejer inte har alls samma styrka. Inte ens snälla nog för att låtsas att man har en chans. Haha.

På bilden kanske man inte kan se så bra då, men jag ligger med halva kroppen i sängen och andra halvan utanför. Benen råkar ju spreta rätt ut i luften och kroppen ligger ner tryckt i madrassen som råkat följa med mig ner på golvet.



Annars har inget skoj hänt idag. Varit ute och kört en stund, börjar bli en aning bättre hoppas jag. Ääh, något bättre har jag inte för mig, så tjingeling!!

 


Seriöst

Jag tycker att alla ska rösta. Jag tycker att man iallafall kan lägga sin röst på något. Jag tycker därimot att alla ska ta reda på vad man egentligen röstar på. För ingen verkar ju ha en blekaste aning.

Allt man hör är om Moderaterna. Alla ska ju rösta på dom. Jag tycker man ska rösta på det man tycker låter bäst och som kan passa en själv. Jag har inget i mot att folk ska rösta på dom. Men hur svårt ska det vara och ta reda på allt om dom? så här går det till:

- bestämmt dig för vad du ska rösta på?
- Aa, moderaterna!
- Okej, vad bra ? varför?
- För jag vill ha mera jobb och sänkta skatter.

Ja men gud vad bra att ni bara ser den biten. Den bra biten. fick just höra om den killen som var sjukskriven men alla andra ansåg att han var tillräckligt frisk för att jobba. För moderaterna vill att alla ska jobba ut i det sista. Det visade sig att han tillslut hängde sig. Antagligen för att pressen blev för hög. Skickar man ut en sån i arbetet? Eller som att dom dom tvingade canser sjuka att gå ut i arbete för att dom hade varit sjukskrivna aldeles förlänge?

För mig låter detta helt orimligt. Jag har inte läst på något direkt om moderaterna, men vad jag förstått det som så passar dom bäst för dom som har egna företag osv. För oss som jobbar i vanliga yrken, vad gör det oss? Även om vi fick en 500 lapp extra i månaden vad gör det för skillnad när dom som har företag osv får flera tusen högre i lön?

Visst att dom sänker skatten den biten är jag helt med på, men dom höjer allt annat. Kostnaderna på maten blir ju dyrare, så i vilket fall så tjänar vi inget på den extra 500lappen som vi fick förhöjning på, medans dom som får ett par tusen i högre lön dom märker det.

Moderaterna vill ju även att skolorna ska kosta pengar och att dom barn som har rika föräldrar ska få finare skolor? Varför i hela världen skulle vi vilja det? Vi alla vill väl att alla barn ska få gå på en bra skola och komma ut med bra betyg? är det inte så? Verkar visst inte så. Det är inte barnens fel för hur bra eller dåligt ställt föräldrarna har.

Som dom vill är att det ska vara skilnad på rika och fattiga.

Mest är jag irriterad för att deras plan längre fram är att all sjukvård ska kosta, så som i usa. Vi har det ganska bra i sverige. Att alla har en chans att leva just för att vi skattar. Annars kommer det inte vara alla som kommer ha råd med sjukvård. Det låter ganksa sorgligt i mina öron.

Men jag kan väl vara påläst helt fel, rätta mig om jag har fel.


^^

Har ni någon gång haft ett arbete som ni hellre låg på sjukhus än att gå till det? Jag ska jobba i morgon på ett ställe som jag hatar. När jag går upp på morgonen så letar jag efter en pistol att skuta mig själv med, när jag promenerar bort till arbetet så funderar jag på om jag kan ramla och vrika foten eller nått så jag slipper gå dit, eller om en bil kan köra över mig, inte så illa så att jag ska dö men så illa så att jag inte ska kunna jobba. Jag hatar iallafall känslan och längtar verkligen till jag ska bort från denna hålan.

Jag hatar verkligen att vara beroende av bemaningen. Man kan aldrig veta hur många timmar man lyckas tjäna in. Måste ju alltid ta dom jobbena som finns. Dock så förstår jag inte vad som hände med strömkarlsgården, där jag faktiskt kan hoppa upp med ett skutt på morgonen. Eller nej inte helt eftersom att jag inte är en morgon människa. Men nästan så. Känslan kan man beskriva så iallafall.

Jag tror jag ska skvätta upp mig ett bad snart, så jag kan tagga ner lite. Bättre att blogga lite senare då jag kanske är på bättre humör. Roligare för er läsare att kanske läsa då.

Kraam!!


Frozen!

Film trailer - http://www.youtube.com/watch?v=t5xNthNKdD0&feature=player_embedded

Till alla som älskar film. Den är dock lite känsloväckande. Jag såg denna filmen ihop med Stefan. Efteråt skulle vi lägga oss, vilket var helt omöjligt för min del. Kunde alltså inte släppa denna filmen. Kände mig väldigt ensam när Stefan somnade. Jag försökte hålla honom vaken, men han blev lite sur för att jag fortsatte att prata när han var trött. Ni vet som killar kan bli!

Jag somnade till slut, Säkerligen inte så tidigt. Då jag somnat så drömde jag mardrömmar. Det kan finnas en möjlighet att jag överdriver en aning. Men jag kände mycket för dessa personer och deras situation.

Detta är ingen skräck film, men jag som är så känslig kallar det de. Men filmen passar nog alla.

Det är en väldigt psykologisk film.

OBS! Tryck inte på denna länken om ni inte vill tanka ner filmen.
För er som vill tanka ner filmen så är detta en direktlänk med svensk text.
http://tankafetast.com/go/torrent-2479-Frozen_(2010/I

Filmen är 1000 gånger bättre än trailern. =))

......................

Denna dagen är en såndära dag som ingen vill att jag ska blogga på. Men nu får ni stå ut med mig en liten stund. Idag så har jag jobbat, helt okej, eftersom att jag älskar strömkarlsgården. Men i morgon serru så ska jag jobba på källstorp, finns ett par saker att säga om detta. Det får mig att längta ännu mer till karlstad och det får mig att hata timmanställning, vilket jag vanligtvis tycker om annars. Då man kan styra lite själv över hur man ska jobba.

Med detta vill jag sagt att när jag fick besked om att jag skulle jobba på källstorp så känner jag mig så kass för att jag kan inte säga nej till dom trevliga personerna som ringer. Dom låter så hjälplösa.

Som sagt detta är ingen dag som man vill läsa min blogg. För jag är depp. Hahahahahaha



....

...... Börjar att bli dålig på detta nu, det med att blogga. Har inte riktigt haft suget uppe. Alla har vi våra perioder, är det inte så. Ledig i helgen iallafall, vad jag vet.

Gick en promenad idag. En tanke som bara slog mig. När jag kom ut genom dörren till trapphuset så märkte jag att det regnade. Men jag tänkte att nu har jag ändå pillat mig ut. Men gud vad härligt det var. Även om man blir blöt och allt detta. Man är nog bara lite petig, det var nästan skönare att gå i regn än en stekhet sol.

Desutom så får jag bara lockigare och lockigare hår ju mer tiden går, då det blir blött. Jag hatar mitt lockiga hår men å andra sidan så ska man vara nöjd ändå. Seriöst, Alla klagar vi över våra hår, men jag kan faktiskt välja hur jag vill ha mitt hår. Om jag vill ha det lockigt så kan jag ha det, samma med rakt, äger ju faktiskt en platt tång.




Från vatten bubbla till mögel

I vårat kök så har vi nu upptäckt mögel. Allt började med grannen som bor över oss har en diskmaskin som låg och droppade hela tiden, inte mycket men hela tiden. Det har troligen trängt sig genom allt i taket, jag upptäckte då att det var något underligt med taket. Jag frågade Stefan om det alltid varit en sån stor bubbla i taket. Han kände inte heller igen det. Så jag klättrade upp på disk bänken för att se vad som hänt. Så klart så rann det ner på våra skåp och ner bakom skåpet. Vi meddelade våran fastighetestskötare, men han är ju inte så snabb med att fixa med saker. Så det fick ligga vatten i en bubbla ett tag.

När han väl fick för sig att ta tag i detta, så tömmer han bubblan på vatten och tar bort takfärgen som formats till en jätte stor bubbla. Det ser rent ut sakt för jä*ligt ut.

Det tog inte långa stunden innan jag kände lukten av mögel. Kunde inte förstå vad det var som luktade så vidrigt. Men jag klättrade upp på en stol yttligare en gång, kände då en jätte kraftig lukt från väggen. Ren mögel lukt. Men jag brydde mig inte om detta utan tog tag i disken istället. När jag sen skulle plocka in disken så öppnade jag skåpsluckorna, och jag får en jätte smäll imot ansiktet. Lukten hade alltså tränkt sig in i skåpena där all porslin finns.

Nu erbjöd våran hyresvärd att flytta ut en månad tidigare så att han kan greja. Han måste ta bort allting så då kan vi inte bo här undertiden. Men han sa dock att han inte har så brottom så vi kan vara kvar våran uppsägningstid ut om vi vill. Men i morses vaknade jag med huvudverk. Kan oxå vara ren inbiling för att jag vet vad som finns här.

Men kan man bo kvar ända in till 1 November utan att det ska vara någon fara?





Jaja, med detta så funderar man om man ska komma iväg en månad tidigare. Vi har lite olika tankar kring detta. Jag är inpulsiv och har kort tålamod, medans Stefan är mer klar tänkt och funderar med jobb och sånt. Han vill ha fixat med sånt först. Väldigt klokt av honom faktiskt. =) Tror dock att det alltid finns jobb inom sjukvården, men eftersom att jag inte har utbildningen så är det ju lite skit. Får försöka se till och ha en bra CV, som jag inte klarar av att skriva. Någon duktig som kan detta kanske?

RSS 2.0