Solen har tittat fram =))


Jag klippte av håret en bit =)



Blev rätt nöjd faktiskt =))

Car!



Vill bara visa bilen som Stefan köpte sig här för inte så länge sen. =) Han är väldigt stolt över sin nya fina pärla. Visst får jag allt erkänna att den är himla fin och bekväm att åka i. =))


Tjaa



Fick bli en bred frukost eftersóm att en inte alls så glad stefan frågade om jag och Rufus kunde följa med och ta ut pengar. Hans bildelar kommer idag, Bildelarna levereras tydligen till våran dörr och ska betalas på plats. Så vi åkte med och gick sedan tillbaka. Blev alltså en väldigt tidig morgon promenad, Rufus verkade minst lika trött som jag om inte värre. haha. ^^,

Rufus är en hund som jag passar en månad framåt. =))

Nu kanske jag äntligen kan vända tillbaka dygnet. Eftersom att ingen är vaken vid denna tiden heller kan jag säkert få en del skolarbete klart med. =)) GREAT!

Ha en bra dag, Kraam!

hej hej

Heej, har inte skrivit på länge, men det händer heller inte så mycket i mitt liv just nu. Hehe.. ^^, Jag sökte en timanställning för ett tag sen och fick napp med en gång. Nu har även det jobbet tipsat mig vidare. Så nu kanske jag får jobba natt på ett boende ute vid Ullared. Inte helt fel det heller. Däremot så kommer det bli en lång och seg buss resa då jag inte har något körkort ännu. Men har ansökt stefan som min handedare nu. Borde få svar ganska snart om detta. =))

Bilderna är inget att bry sig om, bara jag som vill komma åt dom. Hade tappat bort doma bilderna men amanda berättade att jag hade lagt ut dom på min blogg en gång tidigare. Så nu måste jag lägga ut bilderna för att kunna kopiera dom. =)

Hoppas alla har haft en trevlig fallensdagar!! Kram från mig.






RSS 2.0