Älskade karlstad!

Jaa, nu har skolan börjat och den funkar aldeles toppen. Har börjat komma in lite i det och även börjat lära känna klass kamraterna. Jaa nu fick jag som jag ville ha de. Flytta till en ny stad och få en andra chans. Jag älskar det här och jag mår så gott. Detta kommer bli en sån sak som när mina barn frågar mig vad är det bästa jag gjort någonsin i mitt liv, så är det detta jag kommer berätta om. Det bästa jag gjort var att flytta hit med Stefan.




Tobias på besök !!

Var i trollhättan förra helgen. Det var verkligen jätte mysigt. Vi blev bjudna på mat hos Emma och Robert, Fick oxå träffa lill trollet (melvin) innan han somna. Vi råkade köpa med oss väldigt mycket godis, och min syster trotts att jag sa att jag skulle ta med mig så köpte hon godis. Jaa som sagt, det blev en hel dl godis. haha. Men vi hade det jätte mysigt iallafall.

Sen fick vi hälsat på Jessika och jobbet och mormor.. Mamma satt vi och spelade kort med på lördagen. Oxå jätte mysigt. =))

Vi fick med oss Tobias upp till karlstad. Har varit jätte rolgit att ha han här. =)) Tänkte att han kanske ville med mig ut och handla saker. Men nja, han var helt slut efter många timmar på stan med mig.




Haha .. Hallå igen ..

.... Eller nått. Haha. Jaa jag är ju inte direkt jätte snabb på att blogga här har jag hört. Lite klagemål om detta, så ursäkte mig.

Min första skoldag idag. Kände mig som ett barn när jag gick upp i morses. Men super fint gick det. Inte speciellt taggad inför detta, men aah vad gör man inte för att få bra betyg. Troligen kommer jag att kunna korta ner studietiden lite. Eftersom att jag inte vill ha något lån, så är ju detta helt underbart för mig. Jag är G i Etik med så kanske kan ta bort den kursen med om jag inte känner för att sätta ett högre betyg.

Iallafall, eftersom att jag jobbat inom vården nu i två år eller nått sånt, kanske mer. Vad vet jag, så kommer jag troligen att slippa ha praktik, för dom som hade lång arbetserfarenhet behövde bara ha referenser till sitt gamla jobb. Två år är väl en lång tid? eller bara enligt mig kanske .. ? haha

Nja, sen så bär det av till trollhättan till fredagen. Kanske med lite tur så hinner jag med allt jag planerat. Ska förbi Amanda
Jessika och Linnea, tänkte hinna med att hälsa på folket på strömkarlsgården, och så klart min familj, Mormor och Emma och Mamma och även Tobias.

Tänkte att kanske kan man försöka ta sig ut på krogen med. Men det är bara kanske. Kanske inte alls känner för det när vi kommer dit. =P Säger inget till Stefan än iallafall. hahahaha...  får nog bestämma mig först haha.. =))


suck

Gösses vad dålig jag blivit på att blogga. Har en bra ursäkt till detta. haha. Jag har inte så mycket att skriva om. eftersom att jag varken börjat plugga eller gör något speciellt i det kalla vädret så vet jag inte vad jag ska skriva om. Just nu slänger jag in ett helt meningslöst inlägg för att bara kunna säga att jag bloggat.

vill oxå säga att jag kommit in på skolan jag börjar den 17:e januari. Jätte spännande och nervöst. Vill ju egentligen inte gå i skolan. Men just för att jag inte har något jobb just nu och bor i en annan stad och jag behöver lära känna nytt folk och oxå komma ut lite grann så har jag blivit tvungen att plugga. haha.

Jag hör en unge gråta dygnet runt nästan. (känns det som iallafall). Vilket fall som hellst så vaknar jag av detta och hör detta irriterande ljud hela dagen lång. Stefan hör inte detta och när jag ska visa honom så blir det typiskt nog knäpptyst! VArfÖR....? han säger att jag halucinerar.... =/



Glömde av att jag planerade att ta ett bad så vattnet låg över hela badrummet när jag kom in. Så min stil att glöma en sådan sak. Tur man inte fick för sig att ta en promenad eller nått. =P

hahahahahaha

Jaha du, en bild som Stefan hittade på mig och mina syskon som han så mobbar mig för. Humm ..
Hahahahaha


RSS 2.0