God morgon....

... Eller nått, Vet inte om man kanske kan säga att det är morgon när kl är 12, men jag vaknade för bara en stund sen.

Jag har kommit på en jätte bra idé med min kvällsmat. Allt handlar ju bara om att jag ska äta nyttigt så att jag gjorde mig en super kvällsmat igår. Kycklingsallad med Salladskrydda, o citron vatten.
 

Sen numera dricker jag ganska mycket kaffe för att öka förbränningen en liten gnutta, Så vi köpte tre paket med kaffe och fick med oss en kaffemugg. Jätte fin, fanns att välja mellan grå, svart och grön tror jag. Men grön såg mest aptitlig ut.



Igår kväll kom jag och Stefan på en super idé. Vi var ute och handlade igår så vi köpte hem en massa gotte saker. Vi bakade igår kväll, lussebullar, pepparkakor och vi byggde även ett pepparkaks hus, som jag så fint försökt att pynta men glasyren räckte inte helt, så vi får köpa mer tills idag.






Verkligen knubbisar, vi tyckte ändå att vi gjorde dom väldigt små, men när dom gärst klart så blev dom verkligen stora.






Stefan som ser helt inne ut i detta. haha





Oj så konsentrerad man kan vara då :)



Aa, det var inte lätt alltså . Men försökte verkligen . haha



Ha en bra dag =))

^^,

Då var det daggs att göra sig hörd igen.



Jag vet inte om man kanske kan se det på denna bilden, men det står faktiskt en pyntad gran i mitten av bilden. Ser större ut i verkligheten. Bakom julgranen är ett boende som jag ska söka jobb hos. Kan väl inte vara helt fel med en timanställning rätt över gatan. Då kan jag ju faktiskt komma väldigt fort om dom skulle behöva mig. Kan ju vara gott om man ska plugga nu. Lite extra i månan, plus att man kanske kan få lite annat i tankarna och yttligare en merit. Ser ju faktiskt bra ut när man ska söka jobb efter utbildningen. Att man pluggat och jobbat. Hoppas hoppas. Får väl se om jag kommer in på skolan överhuvudtaget. Får veta det lagom till jul. Spännande.



Detta är min frukost och kommer oxå bli min kvällsmat nu i tre veckor framåt om jag fixar att hålla mig till vad jag säger. Under salamin och gurkorna så är det faktiskt knäckebröd. Men måste nog säga att havregrynsgröten är otroligt mäktig, och jag blir väldigt fort mätt. Trotts att jag hatar gröten så börjar jag faktiskt vänja mig vid smaken och har nästan slutat gimasera.

Idag så gav jag mig på Zumban. Måste nog erkänna att det var nog det mest pinsamste jag gjort. Jag dansade för mig själv. Men alltså dansa själv framför teven kändes allt bra konstigt. Men inte ger jag mig för det. Det får faktiskt vara pinsamt, jag ska sluta vara lat och använda det som en ursäkt. Vet inte om det kan ge något men vet att det kommer iallafall ge mig bättre kondition. Det kände jag efter 5 hela minuter.





Ska nog sluta tjata nu, ni blir väl trötta på mig snart. Ha en bra kväll.


Tjenare Bloggen!



Yeeah, Varit på skolan och lämnat personbevis. Fick nämligen brev om att dom sett mig vara bokförd i trollhättan, så behövde visa att jag är bokförd iKarlstad. Men det verkade ju helt lugnt.

Nu har jag tänkt att börja träna, alvarligt, jag dansar sällan och när det väl händer så är jag allt bra rund om fötterna. Just nu ska jag börja dansa zumba. Tankat ner någon skiva som är för nybörjare som vill lära sig. Ska bli kul och se om resultatena är lika bra som det sägs, antagligen inte. Ska ta kort före jag börjar, vilket kommer bli idag, sen ska jag ta om några veckor och se vad som händer med min kropp. Spännande.


Heej

Söndag, hur tråkig dag som hellst. Iallafall, idag började vi dagen med att mysa framför en serie. Sen åkte vi hem till Stefans mamma och hälsade på. Så att han även fick träffa sin dotter, vilket jag vet gör han väldigt glad.

Vi skulle ju som sagt gå ut på krogen igår, men det blev inget med de. Vi tvättade till klockan fem och sen skulle vi bara se filmen som jag skrev om i går, sen fastnade vi helt enkelt bara hemma. Till råga på allt så snöade det otroligt när vi tittade ut. Vilket jag hälst undviker att gå ut i.

Nu får jag nog kolla hur det går för Stefan ute i köket med tanke på att han faktiskt ska göra sig en omelett.


=))



För dig som är sugen på en bra film. Verklighetsbaserad. Vilket man kan ha svårt att tro när man ser filmen. Otroligt rörande historia.

En snabb förklaring på vad filmen handlar om:
En hund som väljer sin ägare och aldrig släpper taget. En hund som har hoppet upp ända tills slutet.

Trodde inte alls att filmen skulle vara så bra som den var.

Om du är sugen på att tanka ner filmen så är detta en direktlänk.

http://torrents.thepiratebay.org/5521622/Hachiko.A.Dogs.Story.2009.SWESUB.DVDRip.XviD-RiPFiX.5521622.TPB.torrent


Upp och Hoppa, eller nått. ^^

Hej, då får jag väl ta mig lite tid att blogga igen. Har inte alls hunnit mycket idag, Eller jo faktiskt hunnit tvätta än. Eller kanske inte ens det, idag är det Stefan som tvättar.

Idag var/är väl tanken att vi ska ut och fika med en gammal vän till Stefan. Men klockan tickar känner jag, och jag vill ut till bergvik för att köa en köks matta. ^^ Sen senare ikväll ska vi väl ut på krogen för att kolla läget. Det är väl ett måste att känna till krogarna i sin egna stad. ^^

Idag skulle egentligen min bror komma upp, men det blev inte riktigt så. Vi får nog försöka planera lite bättre nästa gång.

För er som undrade hur mitt hår blev efter att jag klippte det så kommer ni inte se mycket till skillnad. Dom flesta har nog inte ens koll på hur långt det var innan. Sen för dom som varit nyfikna på hur mitt hur ser ut naturligt så är även det svårt att få med på kameran.



Innan var mitt hår lite under bröstena. Betydligt mycket kortare nu.



Här har jag lite spray i håret, men jag har inte plattat det eller fönat det, utan det har fått torkat naturligt och jag har sen satt i lite spray. Så riktigt så lockigt är det inte, men nått i den stilen.



Även om jag trivs och allt detta så kan man ändå längta efter vissa saker. Jag saknar många men framför allt Amanda. En sån där kompis som man sällan pratar med, men när man gör det så var det som igår. Nu när man bor så långt bort så har vi ju lite egna bitar att pyssla med. Vi hördes inte ofta fast jag bodde i trollhättan, men på något sätt kan jag känna att jag bor långt bort. En bästa vän är helt oersätt bar vart man än bor, och du är verkligen hon. =)

Har inte så mycket att skriva om idag, men kommer allt in och skriver då och då. =))

Värmlandsbo!



Jag ska börja med att be om ursäkt till alla för att jag inte kunnat blogga. Vi har telia som bredband vilket kan säger en hel del. Vi ringde precis när vi flyttade då dom sa att förflyttningen bara skulle ta 8 dagar. Den 8:e hade vi fortfarande inget internet, men vi fick ett sms om att dom kommer starta det den 16:e, visst ringde jag in för att klaga, men dom bryr sig ju inte jätte mycket.

Vilket fall som hellst så är det inte att gnälla som jag ska göra nu, jo kanske lite. Men i alla fall. Nu är man värmlandsbo, vilket känns super. Verkligen jätte kul. Från att räkna ner dagarna till att faktiskt vara här. Känner mig verkligen mycket mer positiv än innan. Jag vet inte om man kanske luras av det bra för att det finns så mycket nytt att se. Men det känns verkligen som att jag har gjort ett bra val. För att vara helt ärlig så är detta en dröm som blivit sann. Enda sen jag var 16 har jag haft en prinsess dröm om att någon ska rädda mig från trollhättan, min lille prins fick bli Stefan. Måste nog säga att han faktiskt är nyckeln till allt detta.

Jag blev så chockad när man kom in i centrum här. I trollhättan är allt byggt på ett väldigt enkelt sätt. Man har allt ute på SIBA, lite i centrum, men allt har man ju i samma byggnad om man inte räknar med bolaget. Här så har man alla olika ställen, ex 15huset och duvan och även lite mindre byggnader med en massvis affärer i, sen har man ju även IKEA ute på bergvik 10 minuter här ifrån. Dessa krogar ska man inte ens prata om, alla möjliga krogar. Som säkert kan passa alla. Men vi har ju nöjesfabrigen 3 min bortanför oss. Nöjesfabriken är nog Karlstads största krog, och då menar jag inte som Olerýs eller så utan betydligt mycket större. Har inte varit där själv men hört massor om de. Sen har vi ju alla små krogar. Vart man än är, finns det krogar.

Just nu är jag jobbsökande, har skrivit in mig på arbetsförmedlingen, vilket inte alls är något positivt för mig. Jag blev erbjuden en kurs som kallar sig själv jobbtorget. Då ska man under tre veckors tid gå dit varje dag i veckan i princip. Vilket jag inte alls är så nöjd över. Nu kommer jag inte allas ha samma tillgångar till att söka jobb. Men å andra sidan så har jag sökt mig in till skolan som jag hoppas på att komma in, då det börjar i Januari.

Jag har också gjort en liten förändring med mig själv. Dock inget större men jag fick ett ryck på mitt slitna hår, så jag klippte av mig det. Satte det i en toffs och klippte av det.

Nu har vi kommit i ordning i lägenheten, vi har lite flytt lådor kvar som vi vill få ner i källaren, men eftersom att vår hyresvärd inte verkar ha någon större koll på saker, så fick vi ett föråd som någon redan satt ett lås på. Dom ska klippa upp det någon dag här. Så får väl springa upp och ner och se om dom klippt det. Kunde inte riktigt med att erbjuda Stefan att klippa upp låset, även om han kan. Låter illa. 

Här om dagen så fick jag målat en tavla på både min och stefns profil. I mitt huvud såg det inte alls lika fånigt ut som det gjorde när det kom upp på väggen.

Jag vill också bara säga att jag kommit på mig själv att jag äter endel söt saker. Jag har ett otroligt stort problem med mitt sötsug. Jag vill hela tiden ha någonting att tugga på. Jag har tagit bort allt godis från och med nu. Jag äter inget sånt, trotts mitt sug efter det. Men nu märker man verkligen hur mycket onödigt man äter varje dag. Jag går ofta och små äter för att Stefan inte är hemma eller för att det är för tidigt att göra mat eller helt enkelt för att godiset står framme. Men nu har jag börjat märka på min vikt att detta inte funkar. Så jag har börjat äta tre måltider om dagen, dricker mycket kaffe och promenerar en gång om dagen. Sen så har stefan hjälpt mig en gång att rulla på en boll (träningsbollen) och träna lite med tyngder, vilket inte alls var så roligt då jag vaknade på natten av att jag inte kunde vända mig, pga all träningsvärk han gav mig.

Jag ska ladda upp endel bilder, eftersom att många är nyfikna på allt som händer omking mig.

Tobias, när han fick klämma dast sig själv där bak hela resn till karlstad. Tack för hjälpen.



Här hade vi precis kommit fram, om jag inte minns fel så tror jag att vi var klara för kvällen.



Kvällens firande för mig, stefan och Tobias. Jag tog dock bara cola.



Jag vill bara visa min super lock som jag kunde få ibland när jag hade längre hår.



Toan, men tror alla kunde se de.



Vårat kök.







Hallbyrån, dörren intill som man kan se är in till toaletten.



Vardagsrummet.





Sovrummet.














Vågar inte ta allt för mycke bilder, Stefan tycker det är pinsamt att gå bredvid mig när jag springer runt som en turist och tar kort. Haha ..

Ha en trevlig kväll. Kram


RSS 2.0