^^

Hade besök av min bästa vän Amanda och min bror Tobias i veckan. Dom kom på söndagen för att följa med på Hardcore superstar. Jätte mysigt och roligt. Fick med lite kort som jag tänkte jag slänger ut istället för att skriva så mycket. =))









Vi bestämde oss för att göra något skoj. Hon ville raka av sig sidan som jag hjälpte henne med, plus att jag färgade hennes hår. Jätte fint bölev det =))


























Snart snart....

Snart är det jul och det är fullt med folk ute på bergvik, köpcentret. På julafton kommer vi att spendera dagen hemma. Bara jag och Stefan, så som jag vill ha det. =)) Sitta hemma och kolla på julteven. juletiden är ju som sagt inte min favorittid på julen, bara en massa stress med allt. =P

Jag är helt tom i huvudet. Tänkte bara uppdatera min blogg lite grann nu när stefan är ute och träffar en kompis. Han skulle väl bara skryta lite om sin nya mobil, ;) haha neej, hans kompis ville se den, se om han kanske skulle köpa något liknande. =)) 



Vi hoppas att alla får en riktigt GOD JUL!



^^

Jaa, nu har Stefan slutat röka. Skit kul, eller nått? neej, inte direkt. Hans humör går lite upp och ner. Vi borde kanske inte leva under samma tak just nu. Men måste nog ge honom lite beröm för hur duktig han faktiskt är. Han är inne på sin fjärde dag nu. =))

Nöjesfabriken!



Av tomten önskar jag mig en biljätt hit. Den 26 December kommer "Hardcore superstar" hit, och jag är väldigt sugen på att gå dit. =))




Eftersom att jag är lite okunnig så vet jag inte hur man slänger in youtube klipp i bloggen, men klickar ni på längen så ska ni komma till rätt låt iallafall. Låten är dock inte alls bra på detta klippet. Eftersom att dom spärrat alla orginal låtar på youtube av någon anledning så får det bli denna. =))

http://www.youtube.com/watch?v=-MpPF1dgIUA


heej

Heej, Har inte alls hunnit blogga denna helgen, till att vara helt ärlig så har jag inte direkt kunnat heller. Stefans dotter var här från lördag till tisdag, och dom har blockerat datan alla dagar för att spela barn spel.

Har inte fått gjort så mycket, men hann och baka pepparkakor och även bröd (scones).









Idag så bakade jag och Stefan på olika saker. Han bakade choklad bollr och jag bakade bröd. Stefan är så kul att göra såna saker med. haha för han har sina egna idéer om saker. Kan ta ett bra exempel på det tråkiga. "johanna kan du diska ur bunken som jag ska använda" eller neej ännu bättre "johanna kan du knåda ihop degen, för jag har andra saker för mig".Han är grymt duktig på den biten.

Iallafall jag fick iallafall bakat mitt bröd. Scones som det heter. Väldigt lätt att göra och det går fort. Ingridienserna har nog alla hemma redan sen innan.
 


7 ½ dl mjöl
4 tsk bakpulver
1 tsk salt
100g margarin
3 dl mjölk eller fil

Man kan blanda ihop det i denna ordningen och sen knåda det till en kladdig deg.
Ett tips, degen är otroligt kladdig, så om man går och tvättar händerna och sen rullar
små bollar av degen så går det lättare. Då fastnar inte degen lika lätt på händerna.





Sen tänkte jag lägga ut en bild när det snöade så mycket här i karlstad. Vad kan det varit, i söndags som det snöade så mycket.



Men det snöade inte länge, så det blev inte mer snö än vad man kan se här på bilden. Dock så kan man se asfalten nu när vi går ut. men vad jag hört så är det mycket mycket mer snö i trollhättan. Då mår jag gott =))


RSS 2.0