ZzZzZzzZzzZz

Ganska lugn dag idag. Fått umgås mycket med Stefan också. Idag frågade Stefan om han kunde få ett glas vatten, Vilket jag tänkte vara snäll och ge honom. Fick bara en så lustig idé om att kasta lite ur glaset på honom, vilket jag gjorde. Av någon konstig idé så har killar så högt temprament så jaaa, vad säger man, allt slutade i vattenkrig.

Jag känner mig gammal trotts att jag än så länge bara är 20. Klockan är nu elva och jag känner mig helt slut. Vet inte vad det är som händer egentligen. Någon som kankse kan förklara varför? =P

Nu är det inte alls långt kvar till karlstad, tänkte fråga Per (fastighetsskötarn) om det är någon som kanske sagt ja till lägenheten och om dom kanske vill in tidigare. Det skulle ju innebära att vi snabbare kommer iväg. Det hade ju faktiskt varit trevligare än att vänta. Haha..


Nu tänkte jag att jag skulle hoppa i säng.. God natt!!


Tjaooo!

vi tog några kort idag tillsammans. Tänkte att det kan ju vara roligt att ha. Vi ska väl i morgon skriva ut dom så att vi kan rama in dom. =))












Förutom att ta kort och sånt så är det inte mycket mer som jag gjort. Varit ute och kört lite och handlat lite kläder som jag inte alls är nöjd med. Stefan fick mig att köpa en rosa tröja för han trodde att det skulle passa. Men det gjorde det inte. Så någon användning av det kommer jag säkert inte få av den. Haha.

Ville bara visa kortena egentligen. Hahahahahahha

Ååååh!!

Jag var på jobbet i fredags då jag fick en oväntad smärta i ryggen precis innan jag slutade. Jag visste inte vart jag skulle ta vägen eller hur jag skulle bete mig. Men envis som jag är så låtsades jag som att det inte var något, tänkte att det kommer gå över, bara en tillfällig grej. Men alltså Stefan kom för att möta upp mig, då vi hade massor att göra. Men jag hade problem med att komma i bilen, men jag kom in. Sen bar det iväg för att göra alla saker som skulle göras. Ju mer klockan blev desto värre blev smärtan.

Sen skulle vi åka iväg till en jobbar kompis och lämna av en utav dom små kattungarna. Jag skulle plocka upp Buren som låg på golvet och jag visste inte hur jag skulle komma upp. Smärtan ökade och tårarna gick inte att hålla tillbaka. Men det var bara till att bita ihop. Katten skulle ju levereas. Men sen fick jag åka bort till min mamma som fick massera mig eftersom att hon har gått en snabb kurs om det.

Sen när vi skulle åka hem så kunde jag inte sträcka på benen för jag klarade inte hålla min rygg i det läget. Så jag fick gå till bilen med halv raka ben. Samtidigt som jag tagit två tramadol, vilket inte gav något posetiv efekt. Jag mådde sjukt dåligt och fick hoppa av intill vägen och ta bort mitt illamående. Det underlättade verkligen min dag. haha

Visst har det blivit bättre nu, men inte mycket. I morses trodde jag allt var bra, men kom upp ur sängen och upptäckte att det inte alls var så bra som jag hoppades på. Allt jag kan tänka på är hur jag ska fixa och jobba. Har inte råd att stanna hemma. Mitt vik är snart slut så vem vet hur mycket jobb som kommer dyka upp efter de. =(

Haha, ingen bra helg med andra ord. Det posetiva är att jag kankse hinner bli bra tills på måndag då jag kan vila på mina två lediga dagar.


Nu har jag allt tyckt synd om mig själv. haha

Idag har jag kört fram och tillbaka från uddevalla. Det går bra enligt mig trotts att jag har massor kvar att lära mig. Men på goda vägar. =))

Jobbat klart.................

.... och nu är det säng daggs. Nu ska jag försöka sova lite. Massor att göra i morgon. Jag ska jobba, leverera en katt, handla och förhoppningsvis köra lite. Det är ju inte så att jag inte har något att göra i morgon iallafall.

Men nu börjar klockan ticka iväg mot 23 tiden, så jag tror det är bäst för mig att lägga mig under täcket. =)) Tänkte bara skriva några rader. =))

heeeej!!

Till min mormor:

-Jaa, mormor jag såg dig.

Vi satt i bilen och mamma säger då. Titta där är en utav våra jobbarbilar. Jag tittade då och sen:

-Jaa, det kankse det är........................ Och där är mormor!! hahahha

Jätte kul.


Idag börjar jag 17. Fick kolla igår extra noga så att jag inte gör bort mig idag igen. Det hade varit läskigt.

Nu har jag bara en katt kvar att sälja, en hon katt. Kom en kille idag och han ville ha två katter som överaskning till sin tjej. Hur romantisk är inte han då. Haha.. Jag bara väntar på att på frukost på sängen, och inte ens det kan jag få. haha. Neej men jag skoja.

Snart så fyller flummet år med, så nu får jag väl börja planera inför det. =/ haha.

Ha en bra daaag Kraam!!

trot eller ej!

Seriöst.... Idag när jag vaknade så var allt på tok för bra, men dagen blev bara mer ledsam. Jag åker ut och kör en sväng och alla ska bara köra mig i häcken. Vad är grejen med de? Dom gör ju bara så att jag skämer ut mig, eftersom att jag blir så stressad så dör bilen för att jag inte får ihop de. Arg johanna! haha .

Sen sitter jag och vinkar till folk jag jobbar med när jag kör, så får jag ett samtal kl ett som låter så här:

-Heej det är johanna.
-Hej johanna, det är katarina på jobbet, kunde du inte börja jobba idag kl 12.30?
-Neeej!! helt glömt av.


Alltså seriöst. Jag hade helt glömt av att skriva upp att jag började jobba. Att jag förlängt mitt pass. Tur att jag har såna underbara och förstårliga arbetskamrater. =))

Tjeeeena !!

Just nu ska jag ut och köra med mamma. Känns ganska så bra att börja planera inför körkort nu känner jag. Jag blir ju inte yngre direkt. Inte för att jag är gammal men ändå. Kan vara skönt att ha det. Plus att många jobb kräver körkort. Kommer ju naturligtvis ta lite tid, men det ska det ju göra. Charmen i det hela "antar" jag? hahaha...

Bara det jag hade att säga idag...

Have a nice day


www.looviiisaa.blogg.se






Tack till Lovisa som fixat min superfina blogg. Hon är ju jätte duktig!
Tack, Tack, Tack!!



30 Seconds to mars


http://looviiisaa.blogg.se


^^,

Idag så ska jag jobba från kl 17 till 21. Men jag har skit ont i min kära mage. Har tagit en alvedon så jag hoppas att det snart ska bli bättre. Kan liksom inte ens gå rakt. Haha. Men det löser sig nog. =))

Det ända spännande som hänt idag är att vi haft någon som kollat på lägenheten Får väl se när dom vill ha denna. För vi kan få våran i oktober om vi hinner bli av med denna innan dess. Helt perfekt ju. Skulle vara skönt. Sen att vi fått boxerat mammas bil som inte var i allt för bra skick. och här ute har dom poliskontroll så se alla som får böter är väl en del av min skadjeglädje. Hehe. Ser just nu en kille som inte hade något bälte. Himmla tråkigt läge.

Nej nu börjar katterna bli rastlösa och min mat väntar. Ha en bra helg. Kraaam


Jaa, nu står det på papper ........

..... Så nu flyttar vi. Lägenheten är våran 1 November, så nu är det bara att börja räkna ner dagarna och planera. Ska bli spännande.




Heej!

Nu ska vi snart ge oss iväg till Karlstad för att kolla på en lägenhet till. Denna Lägengeten är våran om vi vill ha den, men vi får se. Hoppas att den är något i stil som den förra. Den som vi föll så hårt för. Kan vara gott att ha en lägenhet och vara på den säkra sidan. Denna kan vi ju flytta in i 1November, och det passar ju oss tok bra.

Man får lite av en tyg smak i rumpen då man åker en resa på 5 timmar fram och tillbaka. Det känns lite sådär. Men man får se det posetiva i det. Kanske vill vi ha denna och då är det färdigt.

Igår var min syster och Robban och även deras son här på en fika. Jätte mysigt trotts våran tomma lägenhet ger ifrån sig ett eco. Haha. Planerna framåt är väl att dom och jag och stefan ska ut på lördag och äta och spela bowling om jag förstod rätt. jätte kul.

Dom ville tyvärr inte ta med sig en kattunge hem så det finns fortfarande 4 katter kvar som vi behöver bli av med.

Nu ska vi åka. Have A Good Day!

K A R L S T A ! ! !

Som sagt, med stefan med mig så lär jag ju inte få denna lägenheten. Åh, neej det fick vi faktiskt inte heller. Synd var väl det för dit skulle man kunna flytta in utan att känna att man måste göra saker. Som tapetsering och lite sånt. Men iallafall. Nu har vi fått ett erbjudande på en lägenheten till, ska väl vara i samma stil som den vi kollade på och föll för. nakedelen är ju bara det att vi hade gärna velat grejat med denna lite. Spändera lite tid på. Eftersom att vi ska flytta så långt bort och allt detta så känns det som det är exta viktigt att vi ska trivas i lägenheten.

Våra planer kankse bara kommer att bli prat som det som vanligtvis brukar bli. Men vi har kollat runt lite nu och vi hittade en suverän tapet som vi vill ha i sovrummet som fond vägg. Eller två bilder som jag inte riktigt kan bestämma mig om. Sen så kan det bli lite svårt att få ihop det, man ska ju ändå få varje längd att matcha in så att det kommer se bra ut. Men resten kan vi nog sköta själva. Jag vet inte om det är så dyrt med någon som gör det åt en.

Men jag ska visa vad det är för bilder iallafall som jag är sugen på i sovrummet.

Bild.1



Bild.2



Vi tycker om båda, men det är väl ett tag kvar så vi får väl se. Ska iallafall tillbaka dit så att vi kan kolla på lägenheten trotts att vi vet på ett ungefär hur den ser ut. Men vill ändå se den liksom så man vet vad man har att göra med. Sen behöver ju ändå Stefan komma dit för att han ska prata med någon som ska hjälpa honom med lite jobb osv.

Ajja, nu ska vi till målarboden och kolla i tapetböcker om dom har de, innan jag börjar jobba igen. =))

Kraaaam på er .. <3

Nöjd med min RESA!!

Resan till karlstad var kanske inte den roligaste, så otroligt långt. Men jag blev allt lite taggad där på slutet. Då det blev mycket kort och Stefan jaa, han skämdes ju så som jag höll kameran utanför bilrutan och tog kort. Såg säkert ut som en turist. Haha ..



Ja, som sagt en väldigt spännande bilresa.



andra balkongen var första lägenheten vi kollade på, och det var inget jag ville ha, inte ens om jag fick betalt för att flytta in. VIDRIGT alltså! Fruktansvärt. Det var gammalt och luktade gammalt. Alltså tapeterna i kök och hall var knall gula sen i vardagsummet så var det ju knall blått. Hur snyggt är det då? Ärligt talat. Sen var det inte så charmigt byggt. Nej absolut inget för mig, blev så fruktansvärt besviken när jag kom innanför dörrarna. Inget i denna lägenheten lockade mig, verkligen inget, och jag är verkligen inte kräsen!

Sen så skedde det förändringar. Vi kom i hallen och vilken chok man fick. Jag hade förväntat mig något i samma stil som den andra. Men absolut inte. Här bodde ett par i samma ålder som vi och dom hade verkligen engagerat sig i sin lägenhet. Verkligen. Jag blev helt förälskad i denna lägenheten. Men det är någon som oxå sökt denna lägenheten och dom har förtur. Så jag håller verkligen för att dom inte vill ha denna lägenheten. Men med Stefans vanliga tur får vi väl se hur det blir med det där. Vi ska ge dom svar i morgon. Sen får vi se.



Krogarna i karlstad.. Där står dom på rad allihopa. =))



här distraherar jag Stefan när han kör, då det började bli väldigt tråkigt på vägen hem. Haha

heeeeej!!

Lördag och ser ut som att det är bra väder. Har ännu inte kommit upp, men ser den blåa himmlen från fönstret. Man kan ju iallafall hoppas. Idag tror jag inte något större ska hända, men i morgon ska jag iväg. I morgon åker vi till karlstad. Då vi ska kolla på två lägenheter. Lite lustigt faktiskt, ena lägenheten är ledig från och med 1 Oktober, den andra är det från och med 1 December. Våran uppsägning är den 1 November. Men men, så är det med de. Får väl se hur vi löser detta. =)


a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v x y z å ä ö



Grejat med bilder igen. Tycker det är otroligt skoj, så skulle vara kul med en bättre kamera. Denna bilden har jag tagit på spriten som jag fick av jessica och hennes familj. Den ser jätte god ut, men för fin för att öppna.







Lite på katterna med. Kan vara kul att ha. Speciellt för dom som ska ha katterna sen.

Fick förlängt vik med, har jag fått reda på nu. Åsa på jobbet ringde och frågade mig om jag ville gå kvar i tre veckor till. Vilket passar mig perfekt. Då jag snart ska utomlands. Kan vara gott att ha ett arbete tills dess. Plus att det är ju lite sämre med jobb efter semester perioderna. Då är ju alla utvilade och klara för att arbeta.

Denna veckan har varit helt perfekt. Har varit ledig nu i tre dagar, i morgon ska jag jobba 13.00 till 21.15 och dagen efter 7.00 till 15.00. Helt perfekt för min del. Men tycker så synd om Linnéa som fick jobba 8 dagar i rad. =(


heeeeeeeeej

heeeej... =))

idag har jag ringt på en massa jobb. Gick dock inte alls så bra som man kanske skulle hoppats på. Jätte störande. Vilket fall som hellst så fick jag napp på en, Ringde ett jobb som var hemtjänst. Hon verkade jätte posetiv och frågade massor om mig och vad mina tidigare deligeringar varit och om jag var underskäterska. Är ju vårdbiträde men det verkade inte störa henne alls, då hon hade lite svårt med personal osv. Där i mot så när hon frågade om körkort så blev det ju då tvär stopp. Eftersom att jag inte har någon som kan övningköra med mig så är det jätte svårt.

Blir så arg med detta med körkort. Känns lite som att man inte vill att flera ska ta körkort nu mera. För idag betalar man 300 per person som man ska övningköra med, desutom så ska jag oxå gå på en drogkurs som kostar 800kr. Alltså vilken ungdom springer runt men dom pengarna? Jag menar sen när man tagit ett teori prov så har man bara tre månader på att klara sig. Gör man inte det då så får man göra om precis allt. Hellt värdelöst.

Idag ska jag iallafall springa iväg till polishuset för att få ett giltigt pass. Kan vara bra att ha. Sen efter det så ska jag iväg ovh kolla på valpar. FORTFARANDE inte intresserad av att köpa en men ändå intresserad av att titta. =)

kraaaam......

tjaa

Slutat jobba så snart ska jag äta hamburgare med pommes frites och kaffe med kaka efter det. ^^

nu är jag vilket fall ledig från och med nu tills fredag kväll. =)

Nu väntas det valpar, inte för mig, men rasen som jag vill ha kommer om fyra veckor. Jag ska inte ha någon nu, då jag har mycket med jobb och flytt och allt, så det passar inte just nu. Men jag vill gärna kolla på dom för sakens skull.

kraaaaaam på er. ^^

RSS 2.0