Tjabba tjena hallå

Nu har vi fått över datorn till den nya lägenheten. Vi snålar väl på någon annans internet, men bara för att han som tidigare inte sagt upp sitt internet och vi kommer inte åt det internet och vi kan heller inte skaffa nytt internet förrän han säger upp sitt och vi kan inte gör det åt honom. Så vad har man för val?

Vilket fall som hellst så är det skönt att få över datorn.

Fick även reda på idag att jag ska börja mitt sommarvik redan nu, vilket var himla skönt. För det innebär att man kan börja slappna av nu med inkomsten och så. Nu sitter ju tiderna på papper. Hade en svag känsla om att ekonomin inte skulle bli så bra. Kändes som att det inte skulle finnas så mycket jobb just nu. Men man får ju ha lite tur iallafall. Glad över detta för att slippa hoppas på att tiderna ska räcka. Även för Rufus skull. Så att man kan planera när man ska upp och gå ut med honom.

Igår så hade hade jag en väldigt underbar kompis, som körde mig och Stefan ner till näl. Tackar så mycket för detta Jessica. =))

Stefan skulle igår operera sin axel och jag åkte med för att han verkade helt okklar med saker innan han ens fått i sig drogerna. Han var helt säker på att han skulle köra upp till näl och även köra sig själv hem. Vilket vi hade lite olika tankar om. Han tyckte att det lät bra så slapp man krångla och jag tyckte att han lät helt sjuk. För mig så är det en själv klar grej att man vet om att man inte kör efter en operation. Fick iallafall Jessica till att köra ner honom. Det gick bra med operatinonen och även efter, trotts hans skakande läppar när han pratade. :P Såg hur gubbigt ut som hellst. Dock inte nervös utan han gjorde detta omedvetet.

Idag har han dock varit väldigt flummig och väldigt vimsig med saker. Inte mått helt toppen men ändå ska han envisas om att leva helt normalt och i samma tempo som alltid. Ingen vila för denna grabben.








så ser han ut nu iallafall. Nu ska jag fixa lite med andra saker. Men nu kan jag ju blogga iallafall. Det är ju bra det iallafall. =)) Ses snart. Kraaams ...

Tjaaa .. =))

Idag har jag bilder att bjuda på. Lite på hur lägenheten ser ut. Tyvärr så kan man inte se så bra hur saker ser ut, men kanske en svag aning om hur det kanske kan se ut.





Här är bitar på hur köket ser ut. Även katternas bakdelar :P



Detta är hallen. Klädkammare längst bort. Ser exakt lika dant ut om jag skulle ta kort från det hållet. Har nämligen en lika dan klädkammare på andra sidan. Bara att det skulle bli spegelvänt.



En liten snutt på extra rummet. har en annan soffa på andra sidan och en bokhylla i samma rum fullt med filmer.



Sovrummet. Har dock inte så mycket mer att tilllägga om det. Ser ut så. =P





Vardagsrummet. Ser oxå ut exakt som det ser ut på bilden. =P

Som alla nu säkert kan se, så saknas det gardinner i alla rum och blommor. Så det kommer väl tids nog då man hittar rätt saker till rätt fönster. ;)

Vill bara visa kort på den fina hunden som jag nu för tillfället är "fodervärd" till över sommaren.



Söt som socker. Hur kul som hellst och hur gosig som hellst. Han tycker om allt och alla och är den mest trevligaste hunden. Men tyvärr hur söt han är så kan han inte helt sälja sin charm till Stefan med all den päls som han fäller. =P

Har även gamla bilder från flytten som jag lika gärna kan slänga ut.









Haha ... Ja vi hade sådär skoj, men vad trötta vi var efter detta. Vi bar ändå upp allting till tredje våingen. Lite halvt så där roligt. =))



OBS!
KLICKA PÅ BILDERNA OM NI VILL SE DOM STÖRRE!!


Min lilla älskling till katt är nu troligtvis gravid och behöver då ansvarstagna ägare till dom små. är DOCK INTE 100 på om hon väntar kattungar. Men magen växer och hennes spenor är stora som hus. Vill heller inte gå till veterinären för att kolla upp henne, eftersom att det skulle kosta mig 1000kr :P Lite snål blir man allt. Skämigt nog men billigare att vänta och se. Katter ska ju vara gravida i 63 dagar så att jag får väl vänta denna månaden ut så får jag kolla. Hon blev ju inne katt från en månad tillbaka. Så kan ju hända när som hellst.

Men känner du dig sugen så hör av dig!

Besiktning på min gamla lägenget sker nästa vecka så behöver ordna lite grejer innan dom kommer och kollar. Så det inte blir allt för stor kostnad. Inte bara att flytta, har fortfarande problemen kvar i den gammla. Får väl se hur det kommer gå till.

Jobb för mig denna helgen så jag hoppas att eran helg är bättre än min. Kraaaam


Hej hej

ska inte blogga långa tiden eftersom att Stefan väntar på mig. Idag har jag varit ute och handlat lite kläder ihop med Jessica. Jag tror att vi provade hela byggnades kläder. Men vi hade verkligen trevligligt. Desutom fick hon träffa sin hund som jag nu för tillfället passar. Ska ha han hela sommaren för hennes mamma är utomlands. Väldigt fin hund.

Gott med sol nu ialafall. Har även fått bada utomhus och det var inte så gott. Amanda kom inte i men jag och Stefan fick iallafall ett snabbt dopp med bort domnade fötter. Har även provat på ute badet med Malin. Oxå väldigt trevligt men oxå mycket smärta efter sol brännan som kom efter åt. Inte lika gott att sova ihop med stefan då som rör sig. Inte jätte skönt.

fick även träffa morfar och ing-britt på marknaden idag. Inte ofta man ser dom. Kul och säga hej. =))

Ska sluta blogga nu. Ha en bra dag. Krams....

RSS 2.0