Karslstad, Jag har bestämt mig :)

Mycket man kännt att man velat göra i sitt liv innan man helt fastnat. Som tex skaffa körkort, stor lägenhet med hund katt och barn osv. Nu funderar jag på att göra en stor förändring. Vi har nu sagt upp lägenheten här i trollhättan för att söka lägenhet i karlstad, då vi hoppas på att få jobb och allt dess tillbehör. För mig känns detta jätte skoj. Vi har sökt några lägenheter och hoppas på napp otminstonde av en av dom.

Karlstad känns bra eftersom att Stefan bör vara någorlunde nära sin dotter så att han kan hämta henne när han ska henne och för mig som är helt flytt bar känns detta skit skoj. Känns som att jag skulle behöva komma iväg någonstanns och försöka på något nytt.




Nu har jag äntligen fått upp den tavlan som jag så länge tjatat om att jag vill ha. Stefan fick en gång en tavla av sina arbetskompisar, men han gillar ju inte lasse åberg. Själv älskar jag hans konst. Men fick ha den upp nu iallafall. Säkerligen bara för att han vet att den snart ska ner. Men jag ska nog se till att den kommer upp i nästa lägenhet med.

Jag gillade de. ^^




Har även fått upp teven i sovrumet nu. Stefan var så arg på mig för att jag inte kunde borra. Blev bara stora hål i väggen som inte ens matchade med festena som vi skulle ha teven på. Men vad säger man då. Liksom hallå, jag är ju en tjej liksom.



Ignorera all skit på golvet där. kabelen till teven når inte så långt så just nu står hans data där som är inkopplad till teven så vi kan se på film, och så klart förstärkaren och högtalarna. Ska egentligen inte vara där. ^^

Nu har vi lämnat tillbaka rufus och från min sida var väl det inte så skoj, men stefan han är jätte nöjd. han är ingen djur människa direkt. Han tycker dom stökar ner och hårar ner. sen kan jag väl förstå den biten att han alltid fick gå upp kl sex för att gå ut med hunden för att jag älskar att ligga kvar och dra mig in i det sista. hihi ^^ Fick som tack från Jesicca och hennes föräldrar polska öl och sprit. Även ett jätte fint kort på Ruffan. Satte upp det när jag kom hem, satt så otroligt fint där.





Katterna är då nöjda över att han åkt hem, nu kan dom springa runt som vanligt i hela lägenheten utan att känna sig skakisar. Dom växer väl som mest nu, hinner kanppt med själv. Tycker inte alls dom är lika söta nu som dom varit. Haha.. men det är väl för att jag ser dom dagligen och att dom blir större. haha ^^





måste bara visa hur konstiga dom såg ut från början och hur han ser ut nu. Haha ^^





Nu är det ju liksom en katt utav det. Sugen kanske?



haha doma två sötisarna somnade i lådan efter att pärmen ramlat och pressat katten längst in. lika gott sover dom för de. Haha dom kan då sova hur som hellst.



Nu ska jag och stefan ner till tvätt stugan snart och ta rästen av tvätten. Jätte tråkigt men måste ju göras någon gång ibland tyvärr ^^


^^

En liten bild på en utav småttisarna.



den ena dagen är den andra lik. Har inte så mycket att skriva om....

Idag har jag kommit fram till att mitt liv lever på glidande måln. Aaa, eller illafall om man jämför det med Stefans liv. Hans liv är inget jag skulle vara glad över att ha, Helt misslyckad. Haha , nee men seriölst. Allt som handlar om honom är bara fel. Som när han ska beställa saker eller köpa saker, aldrig att han får hela paket och om det skulle visa sig att han har turen att han fick allt med sig för en gång skull så är det något som är sönder i stället. Hel sjukt.

iallafall, jobb i helgen, helt okeej, men känns lite segt. Ska vara barnvakt i morgon som det ser ut nu, om dom inte ändrar sig. Får väl se på det. ^^ ska ju ändå jobba delat så det ska nog gå bra. =))

Sugen på mys idag tror jag, kan ju alltid hoppas på att stefan kanske för första gången har lite romantik i kroppen ;);)
jag citerar stefan:
- du kan skriva med en gång då att det fanns ingen romantik i mig.

Kan man ju tänka sig, min vardag är sig lik som alltid. ^^

Kraaaam på er alla ..



Wooow













Kattungar!

detta är mina söta små sockerbitar. nu är dom visserligen större än vad kortena visar. Dom växer som ogräs. Dom är verkligen på goda vägar att lära sig saker. Dom var igår exakt en månad gammal. Vilket innebär att dom är leverans klara om ungefär 8 veckor. ska på ett sätt bli skoj att bli av med dom, så som dom gnäller konstant.



haha ser ni Stefans socker söta hår? hahahha

Ha en trevlig daaaag .. Kraaam


frisk, tror jag ^^

toro att jag är frisk. Vilket fall som hellst så ska jag till jobbet idag. Fick sån ångest för att jag hade gått hem från jobbet igår. Kändes inte alls bra.

Vad jag vet så brukar väl fallens dagar börja redan idag? var ute med Rufus idag och känns som att det inte kommer att starta idag. Öl tälten såg jag var uppsatta redan från igår så kan väl hända att dom kommer igång redan ikväll. Men det är som förra året inga karuseller i år heller. helt tomt. komunen anser att det är farligt. Vilket jag tycker låter sjukt barnsligt. mne men. Sen på lördag så ska jag vara barnvakt till mellisen. Ska ju ändå inte ut nu i helgen. Så det ska bli skoj =)).

nu ska jag baka bröd tror jag. Stefan tjatar på mig om detta. Sen ska jag iväg till jobbet. ha en bra dag. Kraaam

klart att jag lever, men knappt

Som sagt. bättre dagar har manju haft. Mådde lite halv dåligt igår men inget som jag såg som något värre då det gick över.  i morses kändes det oxå bra, så jag pillade mig iväg till jobbet som vanligt. mén det ´tog inte långa stunden då jag började må lite halvt som halvt. Rapporten fick jag avbryta och gå på toa då jag fick ett falskt alarm i kräkrefläckserna. Försökte iallafall bra längte då jag sprungit på falska alarm in och ut från toa vid flera tillfällen. men gick hem sen efter att kl slog åtta. Nu är jag hemma med Stefan som nu ska få ta hand om mig resten av dagen. ^^

för övrigt är det väl inte något mer jag har att säga. :P

Kram från mig!!

hej Bloggen!!

tött idag, men hunnit i denna värmen åka ut och bada med rufus. Jag badade förståss inte, men rufus bler hel vild när han ser vatten. känns som om att det skulle behövas åska lite. Det är så varmt oh en så otroligt tjock luft. svårt att andas.

jag har inte så mycket roligt att berätta, inte så mycket spännande som händer i mitt liv just nu. ville egentligen bara titta in och skriva ett "hej". ochdet har jag ju gjort nu. Så ha en fortsatt trevlig dag. KRamar från mig.

hej hej..

jobbat idag =)) fast idag så fick även hoppa in för stackars Jessica. så jobbat hla dagen. Fick dock två timmars ledigt, eftersom att Caroline var snäll och tog två timmar av mig. Gick så bra så. Ska jobba i morgon, sen ska det bli skönt med en härlig slapp vecka. vi jobbar ju på sånt sätt att vi ena veckan jobbar hårt och andra är som rena semestern. Underbart chema. Faktiskt =))

Nu håller stefan på med den sena middagen, eftersom att han inte tycker om smörgåsar. Då gör han middag istället. gott för mig tråkigt för honom.

Idaf på jobbet så smörjde jag en patients fötter, och råkade innan jag fått av mig handskarna klia mig under ögat. Har inte en aning om vad som inehöll i den krämen, men det kliar så in i norden efter detta. Har råkat klia så att mitt öga blivitt irriterat och har fått en lite miss färgning under ögat. toppen ^^

Ska se om maten börjar närma sig sitt slut. Behöver komma till sängs aldeles snart.

God natt på er och dröm sött. Kraaaaam

matdags

fick tyvärr inte ut bilderna för att vi hittar inte sladden mellan datan och kameran.

finnt väder, vilket innebär att det hade vaeit gott att spendera dagen på en strand eller nått liknande med rufus.

Snart ska Rufus hem till sin ägare,  inget jag är speciellt glad i, Stefan håller dock inte med om att det är roligt att ha han här. Men han har aldrig gillat mina djur så det är väl bara att gilla läget eller nått. ^^ Men han kommer allt få bita ihop, har stora planer framåt i livet.

Tex HUND, hus och barn. Inget att hänga läpp för nu. ^^

Gissa vad ... jag har nog världens lyx med det där med kille. Stefan ja nu ska han snart laga mat till mig. inte för att killar inte kan sånt , men han bakade även muffins igår. Det tillhör ju faktiskt inte vanligheterna, Jätte goda. ^^

Ajja, mat som ska göras så man orkar med resten av dagen. Kraaaaam


heeej

Ser att visa fortfarande hoppas på att det ska dyka upp något nytt i denna bloggen. Ser på mina besöknde att ni är endel som går in varje dag för att kolla om det kommit något nytt, trotts det att jag inte skrivit på nåon månad eller så. =P kul att se iallafall ^^.

Jobbet flyter på och flytten känns som bäst nu. Nu när man fått upp alltiihopa och båda lägenheterna som var sen förr är klara nu. nu bor vi bara i denna lägenheten och betalar bara för denna. Det känns toppen nu när man vet att man fixade tre lägenheter ihop så kan det inte bli mycket värre.

Strålande fint väder har det varit nu ett tag. Är så glad att detta är min enda lediga dag på denna veckan och just denna dagen är det toppen väder. Det känns bra att man akn ha tur ibland. =))

jobbar en kort helg nu och sen har jag en lycks vecka framför mig. Ledig dom mesta dagarna och även på fallens dagar, vilket inte spellar mig någon större roll. Med tanke på att de tydligen förbjudit karusellerna. I o för sig kanske öl tälten klan vara roliga, men själva saken med falena är ju karusellerna. ^^ Som att bli barn på nytt kan man säga. Lika barnslig och gringig fr det.

Just nu är Stefan hos sjukgymnasten och kollar sin axel. Han swjälv är inte alls nöjd med dom resultatena som han själv tycker. Men hoppas att jsukgymnasten inte alls håller ned honom. Kanske bara behlöver lite tid att läka. Lite tråkigt om han nu skulle känna att det bara blivit värre. För då går det inte att göra någonting åt det. utan då får den helt enkelet bara vara dålig.

KATTUNGARNA!!

Någon som är intresserade av små förtjusande kattungar? Är ca 2 ½ veckor gamla. Alla har sina olika personligheter och utseenden. Ingen är den andra lik. Kan dock påminna om varann. Men en är orange och vit en är som pixi osv, hur fina som hellst. En är ju tingad vad jag förstått det som. Det är den hel gråa katten med ränder. Men intresserad? ^^

Eftersom att Stefan inte är hemma, så kan jag inte slänga in några bilder. För jag vet inte hur det fungerar med att föra in bider på hans data. Men ska se om jag kan få in lite bilder senare ikväll . Om han antngen får igång min data eller jag kan ta hans data och han hjälper mig. =))

Ha en bra solig dag.. Kraaaam


RSS 2.0