Flytt på Gång =)

Ja nu har vi ÄNTLIGEN hittat en lägenhet i Varberg. Vi hade en hyresgubbe som ville hyra ut en lägenhet men han verkar bara vara helt förvirrad och lovar saker som inte händer osv. Så vi bestämde oss för att ta en annan lägenhet. =) Vi åkte ner igår för att titta på den och vi var väldigt nöjda.


Oseriös hyres gubbe!

Helt rätt, vi har sökt lägenhet nu lite utanför varberg.

Gubben säger att vi kommer bo ca fem minuter ifrån ullared. När vi får adresen och kollar upp så stämmer inte det alls. Bor väl nära, men inte så nära. Sen har han lovat oss att skicka bilder på lägenheten men det har gått en och en halv vecka sen nu. Varje gång vi ringt för att höra med honom när han ska skicka dom så skjuter han på det yttligare en dag. Han lovade oss att skicka hyres kontraktet nu i veckan men nu är det torsdag och ännu har vi inte fått något att skirva under. Ringde honom i onsdag och bad han skicka dom innan veckans slut. Han sa att han skulle försöka hinna skicka dom innan fredag. MEN SERIÖST?!?! hur lång tid tar det att posta ett brev då? Allt han kan säga är, ni har mitt ord på att lägenheten är eran. Jag skiter i hans ord, jag vill skriva under och veta att allt är klart. Men han verkar ju inte förstå detta. Sjukt trött på gubben.

Ajja, färdig gnällt. Nu ska jag nog ta mig en promenad medmusik i öronen. =)) Har varit strålande bra väder idag. Kanske är det på gång nu. =))

Kram på er. =)

Tjena

Hallå hallå.

Tänkte slänga in ett kort meddelande om något helt meningslöst.

Idag har det varit en kort dag i skolan. Fick tillbaka ett prov som jag gjort för ett tag sen, Det kändes bra. Fick VG. Idag ska vi ut och handla tror jag och sen efter det blir det väl lite städning.

Ingen sol i karlstad idag inte, känns som att det kommer att bli en sen vår. Mina klack-skor får nog stå kvar i garderoben ett tag till.

Fick just veta att vi inte alls ska bo så nära ullared som fem minuter bort. Men det gör inget. Tror att resan ska bli ungefär som från trollhättan och till vänersbrg.

Nu börjar Stefan stressa mig, så får nog pilla mig iväg. =)) Ha en bra dag .. =) Kram

Jaa, då flyttar vi igen =))




Jag kan se att folk fortfarande har hopp om att jag ska slänga in ett inlägg någon gång ibland. Jag hade faktiskt tänkt att lägga ner bloggandet eftersom att jag skriver så dåligt. Dock så sa Stefan att jag bör tänka på det ett tag till. Nu har jag tänkt på det ett tag till och Jag har bestämt mig för att skriva ett inlägg om vad som händer med saker.

Planerna var väl att vi flyttade till Karlstad och skulle bli gamla här, eller nått =P . Men nu är det ändrade planer, det verkar inte bli nått med de. Stefan har fått jobb på Ringhals i Varberg. Det är ju lite längre ner i sverige. Så nu blir det en flytt till men neråt i sverige istället. Vi har fått erbjudande på en stor lägenhet med uteplats precis intill Ullared. Kanske inte det stället som man förväntar sig att man ska bo på någon gång under sitt liv.

Allt verkar löst sig med saker i alla fall. Så fort vi fått bilderna på lägenheten och skrivit på kontrakt så är nog allt löst. Jag ska studera på distans, Karlstad kommer fortfarande att stå för min utbildning så jag kommer att ha kontakt med mina lärare som jag har nu.



RSS 2.0