Halva flytten klar

Halva flytten är nu gjord. Och igår var vi supernöjda över vad vi hade gjort. Tog oss 6 timmar allt som vi gjorde igår. Men lagom glada för det. Vi tog lite hjälp av Tobias igår. Han är ju så duktig när han väl kommer igång. så det gick jätte bra. Han och Stefan lyfte det som man behövdes två på och jag lådorna. Det gick så bra. Tog inte alls så lång tid att göra. Det som tog tid var att få allt rätt packat i bilen. Stefan och hans mamma var ju inte riktigt överäns. Så om man frågade vart något skulle vara, sa dom två oloka saker. Lite jobbigt när ingen av dom ville ge med sig.

Idag ska vi flytta det lilla som är kvar här i trollhättan. Tre soffor och två bord och en säng. Och så klart lite lådor. Sen tror jag vi ska vara in flyttade. Idag får vi lite hjälp av Amanda. som så snällt erbjudit sig att hjälpa till. Får inte glöma att säga att mormor har erbjudit sig att hjälpa till. Men jag takat nej. Behövs inte så mycket hjälp eftersom att det inte finns så mycket att greja med. Men ville bara att ni alla skulle veta så att jag har blivit erbjuden mer hjälp.

Nu ska jag ner och kolla om det finns en tvätt tid, så att man kan få gjort det innan man flyttar. Skönt att ha allt rent från början. Är det inte så? Ha en bra dag. Kraaam.


Iba och morfar

Tack så jätte mycket. Kraaam

Onsdag

Idag är det onsdag och jag har tvingat mig sova längre än vad jag borde. kl 9 någon gång vaknade jag ordentligt och kunde inte somna om. Igår var vi och kollade på den nya lägenheten och var kanske inte som jag hade kommit ihåg den storlek mässigt. Förutom det så hade både jag och stefan rätt för vi menade olika saker. Så ingen som vann för det. Lägenheten känns lite mindre än vad jag hade väntat mig, men det gör inget. Den är ju fortfarande stor som sagt.

Idag är väl planen att vi ska köra Stefan saker dit. Om vi kommer åt grejerna. Annars får vi ta det här i trollhättan först. För alla beräknade att vi skulle hämta hans saker på torsdag så det kanske passar bättre. Men han har ju sängen där borta så hade varit gott och fått hämta den. Med tanke på att vi nu har delat på en 90 säng i snart en månad. Desutom så knör jag ut honom för jag ligger inners mot ett element som blåser ut kall luft. Inte alls jätte skönt. Så man kan säga att vi knör på en halv 90 säng. ska bli skönt att bre ut sig.




Goda Nyheter

Idag så ringde vi hyresvärden och fråga lite hur det funkade med djur och sånt. Djur är välkomna dit vilket var väldigt lättande för mig. Mina stackars katter kommer tyvärr att få bli inne katter. Tror dock inte att Eddi kommer att ha något problem med det. Eftersom att han är lite petig med att springa ute. Han går inte ut om det inte är sol och tort på backen. Pixi den minsta katten kommer säkert inte vara så jätte glad. Men man kan ju trösta sig med att det är dubbelt så stor lägenhet så dom har ju lite yta att springa på.

Vilket fall som hellst så var inte det dom största nyheterna. Utan hyresvärden sa oxå att han skulle besikta lägenheten idag så vi kunde hämta nycklarna så fort han var klar med det, så han ringde tillbaka till oss och sa att vi kunde komma och hämta nycklarna nu. Så nu var Stefan för en stund sen och hämtade nycklarna. Det ska bli så intressant.

Imorgon ska vi bara flytta små saker. Lådor och små prylar. Sen på torsdag skulle jag få låna min moster Lenas mini buss som jag så finnt kallar det. Jätte snällt och väldigt behövligt. Nu ska jag åter gå till packningen som jag så snabbt fick börja med idag.

Kram Johanna

Dagarna innan

Johanna heter jag och är 20 år. Bor för övrigt i en ett på stavre som jag trivs jätte bra i. Men sen träffade jag mig en fin kille som jag kärade ner mig i. En underbar 26årig kille som oxå bor i en ett. Lite mindre än min. Han bor i studentlägenhet och behöver snart flytta och jag behöver lite större jag med. Så vi bestämde oss för att flytta ihop. Vi är ju alltid hos varandra så det är ju ganska onödigt att ligga och betala två hyrer när en av lägenheterna i ens används.

Så vi sökte en lägenhet för inte alls länge sen. Vi ringde på några lägenheter och så dök en trea upp som vi kollade på samma dag. Vi bestämde oss en vecka senare att dit skulle vi flytta och det gick hur bra som hellst. Vi har ju nu skrivit kontarkt och ska få nycklarna nu på torsdag. Så det är ju bara två dagar kvar. Ändå har vi inte ens börjat packa. Vi har ju ändå inte så mycket ändå. Men det är väl alltid så, Det är alltid mer än vad man trodde. Men vi har kvar lägenheterna i två månader till. Uppsägningstiden.

Lägenheten ligger mitt i stan och är inte alls så dyr. Kommer att ha två minuter till mitt jobb. Lägenheten är 80kvm. Stort luftuigt kök och två stora rum. Två klädkammare.


Så här ser lägenheten ut som jag kommer ihåg den, men jag och stefan är inte överäns om hur lägenheten är byggd. Så vi får väl se vem som har rätt av oss. =)) Håll tummarna för att det är jag.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0